Oldal 1 / 1
Felhasználói kör jogosultsága
Elküldve: 2009-09-25 - 23:05
Szia
Én ezt használom User Access Manager
magyarítás is van hozzá.
András
Én ezt használom User Access Manager
magyarítás is van hozzá.
András
András7777 bejegyzést szerkesztette: 2009-09-25 - 23:06
Elküldve: 2009-10-28 - 12:58
Szerintem be fog tudni jelentkezni mindenképpen, legalábbis én nem tudom hogyan lehetne megakadályozni. De miért tudja két ember a jelszót akkor az már nem valami titkos.
Elküldve: 2009-10-28 - 21:06
Elküldve: 2009-10-29 - 11:07
Elküldve: 2009-10-29 - 13:01
Amit hgrg mondott az szerintem is jó megoldás lehet.
Elküldve: 2009-10-29 - 16:33
Igen gondoltam h valami hasonló lehet a dologban
... a másik megoldás: generálsz egy hash-t pld. amit letárolsz valahányszor belépnek és törölsz, ha kijelentkeznek. Ha létezik az adott hash akkor nem engeded belépni, ha nem akkor bejelentkezhet...bár ez talán még erőforrászabálóbb az előzőnél
Elküldve: 2010-03-19 - 19:34
Sziasztok!
Szeretnék egyik szerkesztői jogosultságú felhasználómnak, olyan jogot adni, hogy tudja használni a Newsletter plugin admin felületét és tudjon hírlevelet küldeni. A fent említett user acess manager plugin sajnos nem működik ezzel az új Wp verzióval. Több plugin-t is próbáltam, de nem működnek a Wp 2.9.2 alatt.
Van valakinek ötlete, hogy oldhatnám meg.
Réka
Szeretnék egyik szerkesztői jogosultságú felhasználómnak, olyan jogot adni, hogy tudja használni a Newsletter plugin admin felületét és tudjon hírlevelet küldeni. A fent említett user acess manager plugin sajnos nem működik ezzel az új Wp verzióval. Több plugin-t is próbáltam, de nem működnek a Wp 2.9.2 alatt.
Van valakinek ötlete, hogy oldhatnám meg.
Réka
Elküldve: 2010-03-19 - 20:20
a newsletter beallitasiban van olyan opcio, hogy "Enable access to editors?"
ha csak egy szerkesztonek akarod megadni a jogot erre akkor nem sok otletem van
(esetleg a role scoper, de nalam percenkent felulirta a htaccess-t es osszekuszalta azt igy kilottem)
ha csak egy szerkesztonek akarod megadni a jogot erre akkor nem sok otletem van
(esetleg a role scoper, de nalam percenkent felulirta a htaccess-t es osszekuszalta azt igy kilottem)
Elküldve: 2010-03-19 - 23:53
RoleScoper elég kusza -nálam- fura dolgokat művelt..
UAM (UserAccessManager)+Adminimize+RoleManager szokott ált. a "jogosultság pack" lenni nálam
UAM (UserAccessManager)+Adminimize+RoleManager szokott ált. a "jogosultság pack" lenni nálam
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés